Вила Мартини – Цигов чарк

martiniПробиха вече първите кокичета и минзухарчета. По пазарите вече е пъстро от свежи пролетни цветя. Пъстрота, която няма как да не замени сивото и мрачно градско настроение, което ни съпътства през зимата. И да събуди желанието ни за пътешествия, за местенца, на които да видим събуждащата се природа в цялата й красота. Курортният комплекс Цигов чарк и красивите борови гори около него, водите на язовир Батак – ето едно място, където наистина може да почувствате и да видите отблизо пролетното събуждане на природата и промените й за новия сезон, промени, които в тази част на годината се случват буквално за часове. Много са хотелските комплекси, вилните селища, къщи от семеен тип и самостоятелни вили в курорта, където може да намерите уют и спокойствие, днес обаче ще ви предложа вила Мартини в курортния комплекс. Вилата не е голяма и общия брой на гости, които може да поеме, е не повече от десетина души – идеален вариант за отсядане на две или три приятелски семейства, зависи от числеността им, или пък на средно голяма приятелска компания. Разположена в центъра на курорта Цигов чарк и само на триста метра от язовир Батак, вилата  е в удобна близост и ви дава възможност за редица пролетни приключения и приятни занимания – пролетни разходки сред природата, риболов, велотуризъм, екскурзии. А барбекюто пред вилата и вече затоплящото време ще ви дадат възможност да организирате първия пролетен купон на открито – нещо, за което повечето от нас си мечтаят цяла зима. Така че, ако търсите пролетна свежест и спокойствие сред природата – вила Мартини  е вашето място.

Google+ Comments

Публикувано в Лични с етикети , , , . Постоянна връзка.

Един коментар по Вила Мартини – Цигов чарк

  1. Кликер каза:

    Цигов Чарк е уникален курорт – гора, язовир и казанлъшки понички на центъра :) Би било страхотно ако беше се реализирал мега проекта в единия край за огромен хотелски комплекс с много вили, магазини, работеща ски писта и т.н. Нищо и така му се радваме :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>